11 januari 2019
20:00

Nybro IBK

Referat: Månsarps IBK - Nybro IBK

Förlora matcher tar energi, spela bra innebandy ger energi. Idag öppnar vi mycket bra, känns riktigt bra men gästerna trycker in första målet. Tycker inte 1-2 period 1 kändes rättvist men så har det vart för ofta denna säsong. Andra perioden är inte bra från något av lagen, perioden slutar 0-3. Detta tack vare en mycket bra målvakt hos Nybro. Vi lät gästerna hitta bra skottlägen och när de fick dem var de bra placerade så inget att säga om de. Där måste vi störa skytten. Tredje full gas från oss, Basse hittar rätt och stunden efter kommer 3-5 via Erik. Nybro gör sen 3-6. 4-6 kommer från Markus och vi har bra tryck men det är en förbannelse över oss. Vi får inte tillräckligt betalt för vårt tryck och det blir 4-7 och 4-8. Timeout och försök med spel 6 mot 5 ger inget heller. Lite typiskt kommer 4-9 och 4-10 i sista spelminuterna. Tycker ingen enskild fallet igenom. Finns många bra positiva saker, Bastian och Sebastian var nog de som var hetast. Martin fick utgå efter skada vilken är mindre bra. Hampus ribbskott i första sitter också och gnager. Mål där tror jag vi kunde haft annan utgång på matchen idag men 0-3 i andra blev något för stort. Tror inte jag såg så bra spel under förra säsongen bortsett från de 3 sista matcher som var enorma. Bit ihop, det finns där. Bara det där spöket som ska bort.

Resultat: 4-10 (1-2, 0-3, 3-5)